Здравейте, бихте ли ми казали какво външно каре да си взема? Има китайски, за които магазинерите казват, че са добри. Другите варианти са Метели и СКФ. До сега не съм взимал каре и не знам какво да купя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каре за 156, 1.8
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от imi Покажи съобщениеНай,добре оригинално /втора употреба/ще ги надживее и трите.
За 30 лв взимаш цяла полуоска с 2 карета
Comment
-
Най-добре ново. С Метели съм карал към 40 000 без проблем и после махнах колата.Втора ръка ако е било със скъсан маншон може само да си дадеш парите за карето и за смяната и след 1 месец пак да търсиш каре.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениеНай-добре ново. С Метели съм карал към 40 000 без проблем и после махнах колата.Втора ръка ако е било със скъсан маншон може само да си дадеш парите за карето и за смяната и след 1 месец пак да търсиш каре.
карето съ6то не е болка за умирене за смяна ,но всеки преценя сам и аз съм слагал втора ръка и затова предлагам.
Но Всеки сам решава за какво са си харчи парите за майстори или за оригинални части!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеами то смяната на полуоска не е за инженери всеки може да си я смени сам,само трябва да има тънкостенна вложка за гедорие 36 нонер.
карето съ6то не е болка за умирене за смяна ,но всеки преценя сам и аз съм слагал втора ръка и затова предлагам.
Но Всеки сам решава за какво са си харчи парите за майстори или за оригинални части!
Може и да размениш каретата ляво с дясно и да ги напълниш с нова грес, пак става.
Човека пита каква марка каре да си купи , а не първа , втора , трета употреба ли да е или с полуоската , със скоростната кутия или да си купи нова кола.Last edited by zaryto; d.m.y г., 02:54.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Не съм привърженик на части втора употреба по окачването. В Пловдив се предлагат китайски карета, за които в 2 магазина казват, че били качествени и нямали оплаквания. Другото е Метели и СКФ. Трябва да избера от 3-те. Цените са 35-китай, 45-метели и 75-скф.
Comment
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеТези в магазина казаха, че китайското не им отстъпва по качество. Те вярно са там да продават, но то е и най евтино. Ако искаха да ми вземат парите щяха да ми предложат по-скъпото. Поне аз така си мисля.
Китайците правят и хубави неща, но тук внасят боклуци защото са евтини.
В кой магазин е това?Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:24.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПредния ми горен носач е китайски и до сега е в перфектно състояние. Ако ти хареса изработката ги взимай. На мен ми е достатъчно да видя някаква част и да я докосна за да разбера дали е добра.
Китайците правят и хубави неща, но тук внасят боклуци защото са евтини.
В кой магазин е това?Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеЧестита Коледа.С това се ме утрепа вече.
И специални знания разбира сеLast edited by lordliness; d.m.y г., 09:38.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Взех китайчето. Реших да го изпробвам. Изработката му е добра. Маншона е гумен, а не като оригиналния като пластмаса, скобите също са здрави. Виждал съм доста по-некачествени да се продават. Остава да го сложа и ще видим колко ще изкара. Не знам защо, всички карета, които видях бяха без гривна за ABS.
Comment
Comment